Piczo

Log in!
Stay Signed In
Do you want to access your site more quickly on this computer? Check this box, and your username and password will be remembered for two weeks. Click logout to turn this off.

Stay Safe
Do not check this box if you are using a public computer. You don't want anyone seeing your personal info or messing with your site.
Ok, I got it
Vizitor të nderuar! Çdo herë mund të gjeni poezi dhe humor te ri!
Foto
poezi
humor
Libri i vizitorëve
Besnik Gashi-Drenica
Poet qe premton

Me shkrime ka nisë të merret qysh në moshën e rinisë, por më shumë vargje atëherë i kushtoi dashurisë. Për dashurinë,kishte material për tre libra të mirë, por lufta ia mori-ia dogji pa mëshirë. Pas një pauze bukur të gjatë,ai e mori penënsërish në mërgatë.Si të gjithë shqiptarët është ndjekur e maltretuar, në vitet 90 në Gjermani ka mërguar.Në Gjermani nuk ndejti duarkryq , më shokët klube formuan, edhe prej atje Kosovën ndihmuan.Formuan klubin "BESA" në Aachen, Pastaj edhe shoqatën "Mergimi" në Bornheim, ku pati edhe kërcënime për likuidim fizik- nga ndonjë anmik,por kurr nuk u friksua, kurrë nuk u dorzua.
-Ka organizuar protesta kundër dhunës e territ,pastaj ekspozitën e tmerrit serb mbi shqiptarët, në mars të vitit 1998 në sheshin Marktplatz në Bonn. E është kontibues i shkollës shqipe në mergim. Hapi shkollën shqipe në Bornheim.
Bashkpunon ngusht me webfaqet e Radioprojektit 21, në Danimarkë, pastaj me Radio Zërin e Arberit në Norvegji si dhe ka emituar shumë shkrime   në emisionin " Mahi pa kufi" në Radio Kosovë.
-Në verën e 2011 nxorri nga shtypi librin e tij te parë " Qaj e Qesh" , past këmbën e mbarë.


AUTORI
Meine Seiten